Publicitat
Publicitat

L'escola Empúries respon a les acusacions d'adoctrinament del PP de l'Escala

Indignació i sorpresa a l'escola Empúries per les acusacions del regidor del PP a l'Escala d'adoctrinar els alumnes. Des del centre es nega i, a més, es lamenta que els assumptes d'escola s'han de tractar a l'escola i no en l'àmbit polític. I es recorda que si alguna família està descontenta té les portes obertes dels despatxos per a comunicar-ho a l'equip directiu, sense necessitat de recórrer a la política. 

L'equip directiu de l'escola Empúries de l'Escala s'ha mostrat indignat per les declaracions que va fer dilluns el regidor del Partit Popular a l'Escala, Joan Ball-llosera, en què acusava els dos centres escolars de primària del municipi de presumptes casos d'adoctrinament independentista als alumnes. Al programa Casa de la vila de Canal 10 Empordà, el regidor popular va dir que havia rebut la queixa de dues famílies i que des de la formació se'ls animarà a denunciar els casos. Davant aquestes acusacions, el director de l'escola Empúries, Narcís Vidal, s'ha mostrat sorprès i molt enfadat.

Per Vidal, els problemes d'escola es resolen a l'escola, no en l'àmbit polític. 

I remarca que els alumnes tenen curiositat pel que està passant i l'obligació dels mestres és respondre amb respecte a la diversitat d'opinions, perquè això forma part de l'educació. 

Recordem que, segons el regidor del PP a l'Escala, alguns alumnes haurien explicat als seus pares que, durant una classe, els mestres els haurien incitat a votar els partits independentistes a les passades eleccions del 21 de desembre. A l'Escala, hi ha dues escoles de primària: Empúries i l'Esculapi, que tenen més de 700 alumnes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar