Publicitat
Publicitat

El PP de l'Escala denuncia adoctrinament independentista a les escoles del municipi

El Partit Popular de l'Escala considera que a les dues escoles de primària de l'Escala s'han donat casos d'adoctrinament cap a l'independentisme. El seu portaveu, Joan Ball·llosera, diu que les famílies que li han explicat es possible que ho denunciïn properament. Ho explicava al programa La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà.

El portaveu del Partit Popular de l'Escala Joan Ball·llosera ha denunciat presumptes casos d'adoctrinament independentista a les escoles del municipi.Ho ha fet després d'escoltar dues famílies on els fills han explicat als seus pares conductes i expressions del professorat on s'incitava a votar i fer cas de les propostes que promouen els partits polítics partidaris de la República Catalana.Ball·llosera treballa perquè les famílies perdin la por i presentin denúncia.Ball·llosera denunciava també que molts mitjans de comunicació es dediquen sistemàticament a fomentar l'independentisme.Ho explicava al programa  La Casa de la Vila de Canal 10 , on lamentava que les obres que es van fent al nucli antic tenen la tendència a fer fora els vehicles.Entén que aquest fet farà plegar molts negocis.

Considera que les obres que es van fent al nucli antic són propostes directes de l'ajuntament, que no s'ha consultat als veïns afectats.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar