Publicitat
Publicitat

Aquest matí s'han presentat les conclusions del Pla de màrqueting turístic de l'Escala

Una desena d'empresaris del sector turístic han assistit aquest matí a la presentació de la tercera i última fase del Pla de màrqueting turístic de l'Escala, per conèixer les conclusions a les quals s'ha arribat després d'un any d'estudi. Les accions que s'acordin s'aplicaran aquest mateix any. 

Aquest matí la consultora Chias Marketing ha presentat al sector turístic escalenc les conclusions del Pla de màrqueting turístic que durant un any ha elaborat per analitzar l'oferta de l'Escala i fixar les línies a seguir a llarg termini amb l'objectiu de perseguir l'excel·lència. Aquesta és la tercera i última fase d'aquest pla, però no és la definitiva, ja que ara els empresaris poden fer les seves aportacions i canvis a les conclusions. A la reunió hi han assistit una desena de representants del sector de l'hostaleria, el comerç i les activitats turístiques del municipi.

La voluntat és començar a aplicar les directrius i accions marcades pel pla el més aviat possible. 

Entre les conclusions a les quals ha arribat aquest estudi és que, abans de res, cal conèixer amb detall el turista que arriba a l'Escala: d'on ve, on s'allotja, quin poder adquisitiu té i què li agrada. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar