Publicitat
Publicitat

L'Agrupació Artística Local suspèn l'estrena teatral

Se suspèn finalment l'estrena de l'obra de teatre Pels Pèls que preparava l'Agrupació Artística Local. Ja s'havia postposat a principis de desembre. I ara, en no haver pogut assajar durant les festes nadalenques s'ha decidit deixar-ho per a la tardor vinent.

L'Agrupació Artística Local ho deixa córrer i aquest hivern no hi haurà estrena teatral. Els assajos s'havien anat fent amb la previsió d'estrenar l'obra el primer cap de setmana de desembre. No era un text fàcil, ja que incloïa diferents desenllaços finals i això era una dificultat afegida per als actors. La feina es portava al dia per arribar en condicions a l'estrena. Però a última hora, just la setmana prèvia a l'estrena un dels actors es va posar malalt i no va poder assistir a cap dels últims assajos, de manera que es va acordar postposar l'estrena fins al cap de setmana vinent.

Ara resulta que per diferents motius, durant les festes nadalenques i aquest inici d'any no s'ha pogut assajar més i s'ha acabat decidint no estrenar-la. S'aparca la feina i es reprendrà passat l'estiu.

Si fos així, l'estrena es podria fer més aviat del que és habitual. Jordi Piqué apuntava que, si no hi ha els contratemps d'aquesta temporada, l'estrena es podria avançar a finals d'octubre, en lloc d'esperar fins a l'entrada de desembre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar