Publicitat
Publicitat

Churchill i Vincent van Gogh amb pantalla gran

Les estrenes no prenen descans i continuen arribant títols, destacats, premiats, biogràfics, animats i amb acció. En són un exemple 'El extranjero', 'Tres anuncios en las afueras' o 'El instante más oscuro' 

Una setmana més divendres i amb ell arriben les novetats a les sales de cinema. Aquesta setmana arriben les guanyadores del Globus d'Or juntament amb una mica d'acció i comèdia. 

L'estrena més destacada de la setmana 'Tres anuncios en las afueras', drama amb tocs d'humor negre dirigit per Martin McDonagh i protagonitzat per Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell i  Peter Dinklage.Una de les triomfadors dels Globus d'or i una ferma candidata als Oscars 2018. Després de mesos sense que aparegui el culpable de la mort de la seva filla, Mildred Hayes decideix amb valentia pintar tres senyals que condueixen al seu poble, amb un polèmic missatge dirigit a William Willoughby, el venerat cap de policia del poble. Quan el seu segon al comandament, el Dixon, un immadur nen de la mare aficionat a la violència, entra en acció, la guerra entre els dos  empitjora encara més.

Aquest cap de setmana arriben dos biòpics, completament oposat, un explica la vida del pintor  Vincent van Gogh amb un estil molt artístic i l'altre ens parla de Winston Churchill. 'El instante más oscuro' ha servit a Gary Oldman per guanyar el globus d'or a millor actor de drama per a la seva interpretació del primer ministre britànic. Els dies previs al començament de la Segona Guerra Mundial, el recentment nomenat primer ministre de la Gran Bretanya, Winston Churchill, ha de fer front a una de les decisions més difícils i decisives de la seva carrera política: negociar un tractat de pau amb l'Alemanya nazi o mantenir-se fidel als seus ideals i a la llibertat d'una nació. Amb les imparables forces nazis endinsant a l'Europa occidental, l'amenaça d'una invasió imminent, un poble que no està preparat, un rei escèptic i el seu propi partit conspirant en contra seva, Churchill, tot i viure l'instant més fosc, guiarà una nació i intentarà canviar el curs de la història mundial.

El títol més comercial arriba amb 'El extranjero' amb Pierce Brosnan i Jackie Chan. En Quan és propietari d'un restaurant a Londres. No obstant això, el seu passat enterrat emergeix carregat de venjança quan perd la seva filla en un acte terrorista amb motivacions polítiques. Mentre en busca els responsables, recorre a l'ajuda del viceministre irlandès, que en el passat va estar vinculat amb el grup terrorista IRA.

Per aquells que busquen alguna cosa més fresca la seva opció 'Thi Mai, Rumbo a Vietnam' amb Aitana Sánchez-Gijón, Dani Rovira, Antonio Gil, Adriana Ozores i Carmen Machi. Divertida història d’amor d’una mare que no vol renunciar al seu dret a ser àvia i de com l’esperança, l’amistat i les bones persones que es troben pel camí, sempre poden ajudar a superar les desgràcies.Després de perdre la seva filla en un accident, Carme descobreix els tràmits que la seva filla va fer per adoptar una nena vietnamita. Vist que necessita un canvi d'aires decideix no renunciar a l'adopció i inicia un viatge al país asiàtic juntament amb els seves amigues. Les tres viuran situacions molt surrealistes. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar