Publicitat
Publicitat

Diumenge l'Escala celebra la 2a Cursa de la Dona

Diumenge l'Escala celebra la 2a Cursa de la Dona i, després de l'èxit inesperat de l'any passat, enguany els organitzadors s'han marcat l'objectiu de superar les mil inscripcions del 2017. Es tracta d'una de les proves més multitudinàries que es fan a l'Escala.

Aquest diumenge 14 de gener l'Escala celebra la segona edició de la Cursa de la dona. Una prova que va néixer a moda de prova pilot, per seguir la tendència d'altres municipis, i que es va revelar com la cursa més multitudinària que es fa a l'Escala. S'organitza des del Club d'Atletisme Flama 91 amb la col·laboració i el suport de diferents sectors de la vila. Després de la sorpresa de l'any passat, Francesc Subirà, president del club, espera que aquest diumenge se superin les mil inscripcions del 2017.

La Cursa de la dona és de 5 quilòmetres, que es poden fer caminant o corrent, i enguany la novetat és que el recorregut passa pel jaciment d'Empúries. En aquesta edició, el museu d'Empúries també ha col·laborat facilitant la imatge que apareix a la samarreta, que és un Dracma.

La sortida i arribada de la cursa és des de la platja. Tot i que les participants marxaran a les 10 del matí, des de les 8 que hi ha actes programats a la riba, per animar la competició. I a l'arribada, encara hi haurà més sorpreses.

L'any passat, el lema de la cursa era contra el càncer i aquest 2018 és per lluitar contra la violència de gènere.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar