Publicitat
Publicitat

Cursos per evitar la fractura digital

El Punt Òmnia ofereix

Les eines informàtiques faciliten la vida a tothom. Cada dia es fa més difícil imaginar el món i la nostra vida quotidiana sense un ordinador, sense connexió a internet o sense smartphone. Malgrat tot, encara hi ha molta població, especialment la d'edat avançada que no les té presents en el seu dia a dia. Per això, ja fa anys que es van crear els anomenats Punts Òmnia, l'objectiu principal dels quals és, precisament atenuar allò que es coneix com a fractura digital. Un d'ells és el que hi ha a la planta baixa de Can Masset, a la plaça de les escoles.

En aquest espai, equipat amb una desena d'ordinadors amb connexió a internet i s'hi ofereixen cursos de les eines més bàsiques com el correu electrònic, xarxes socials, aplicacions per a telèfon mòbil com el whatsapp o processadors de textos.

Per a apuntar-se a aquests cursos no fa falta cap coneixement previ del món informàtic. És el cas, per exemple, de la Pilar.

I és que el món digital pot permetre , per exemple, conectar famílies separades per milers de quilòmetres. És el cas d'en Ramon, que parla regularment amb la seva filla que viu al Nepal:



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar