Publicitat
Publicitat

Rebaixes de fins al 50% en els comerços de l'Escala

Fins a finals de febrer, els comerços de l'Escala ofereixen descomptes i rebaixes en els seus productes de fins al 50 per cent. És una manera de donar sortida a les últimes unitats d'hivern que queden als establiments. Pel que fa al viatge del sorteig del Nen, l'ha entregat la botiga Nat Buf a un client belga.

Aquesta setmana els comerços de l'Escala van començar la campanya de rebaixes d'hivern, amb descomptes de fins al 50 per cent. La majoria d'establiments ja llueixen els cartells promocionals, amb l'objectiu d'atreure els clients perquè facin les seves últimes compres d'hivern. La majoria dels locals que ofereixen rebaixes són del sector tèxtil i sabateria, però també se'n poden trobar d'altres productes, com joieria.

El període de descomptes acaba a finals de febrer. D'altra banda, la propera campanya promocional que es farà des de la UBET, després del rasca i del sorteig d'un viatge, serà al mes de març.

Pel que fa al viatge per a 2 persones que es va donar amb el sorteig del Nen, l'ha entregat la botiga de roba infantil Nat Buf a un client belga. Finalment, recordar que el divendres 16 de febrer a les vuit del vespre la UBET celebrarà l'assemblea anual de socis a la sala d'actes municipal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar