Publicitat
Publicitat

El CER fa balanç de les activitats de Nadal que organitza

Passades les festes de Nadal, el CER fa balanç de les dues activitats que organitza per aquestes dates: el pessebre i les quines. Mentre en el pessebre han baixat les visites i s'espera que aquesta setmana ajudi a millorar les xifres, les quines han anat molt bé i s'han igualat els beneficis d'edicions anteriors.

Dissabte, dia de Reis, van acabar les quines que organitza per aquestes festes el Centre Esportiu i Recreatiu de l'Escala, el CER. Es tracta de les úniques que es programen en tot el municipi i serveixen per recaptar diners per a finançar les diferents seccions i activitats de l'entitat. En total, se n'han fetes deu, amb algun canvi de calendari.

I des del CER es fa una valoració positiva de la participació i de la recaptació final, que és semblant a la d'edicions anteriors. 

D'altra banda, aquesta setmana encara es pot visitar la maqueta del Camp dels Pilans-les Corts que ha elaborat el CER a mode de pessebre nadalenc. En principi s'havia de tancar aquest diumenge, però veient que ha baixat el número de visitants, s'ha decidit ampliar una setmana més perquè hi poguessin anar les escoles. I és que enguany el pessebre va obrir portes més tard que en les altres ocasions.

El pessebre del CER representa el cicle complet d'un dia amb la seva nit. L'eix central són les masies i les famílies que hi vivien, en aquesta ocasió al barri del Camp dels Pilans-les Corts. El pessebre està fet a escala 1:50, reproduint al detall com podia ser un dia qualsevol ara fa 100 o 200 anys. És el cinquè pessebre del CER, el primer on el mar no és el protagonista.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar