Publicitat
Publicitat

Tornen de la presó uns CDs del Cor Indika pels Jordis

El Cor Indika en la persona de Ramon Manent es va voler solidaritzar amb els Jordis, empresonats fa mes de dos mesos. Per fer-los l'estada més agradable els van enviar uns CDs amb música de la coral escalenca. Presons ha retornar cap a l'Escala el paquet en considerar que no complia les normes de seguretat.

Impotència i indignació, així és com se senten ara mateix el grup coral el Cor Indika de l'Escala després de rebre retornats els CD's de Nadales de la coral, que van enviar fa uns dies a Madrid per fer-los arribar als Jordis i la resta de presos polítics. Montserrat Caldés, membre de la coral va tenir la iniciativa d'enviar el Cd's.

Juntament amb els discos, es va adjuntar un escrit per oferir suport i fer més lleugera l'estada a la presó. La sorpresa va arribar el dia 5 quan el paquet va ser retornat per no passar controls de seguretat a la presó de Soto del Real on hi ha els Jordis.

 

Davant aquests fets i amb molta indignació el director de la Coral , Ramon Manent ha decidit reaccionar utilitzant l'arma que més bé domina la música i la solidaritat. 

S'espera la continuïtat d'aquesta activitat durant diversos dies, tot esperant alguna reacció. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar