Publicitat
Publicitat

Augmenten les consultes a les oficines de turisme

Les Oficines de Turisme de l'Escala han incrementat el nombre de persones ateses de manera important respecte les Festes de Nadal de l'any passat. El temes més consultats han estat les activitats que es fan a l'Escala durant aquests dies, i els turistes francesos són els que més informació han demanat.

La xifra de  persones ateses a les oficines de turisme de l'Escala durant les Festes de Nadal ha crescut de manera important respecte l'any passat, de 170 el 2016 a 256 el 2017, un increment del 51 per cent.De la mateixa manera creixen les informacions sol·licitades, passant de 235 a 318.En destaquen les activitats que durant festes es fan a l'Escala i voltants, que representen quasi el 25 per cent.El Trifàsic, la Festa del Patge o l'arribada del Reis Mags han estat els temes més demanats.Les xifres de les oficines de turisme es confirmen amb el que s'ha pogut veure als carrers i punts d'interés del municipi, sobretot al nucli antic.

Pel que fa a la procedència dels visitants és semblant a la d'anys anteriors, amb un 47 per cent de visitants francesos, seguit d'un 30 per cent de catalans.S'ha constatat un lleuger increment d'alemanys. 

En quan al comerç, els establiments consultats parlem de similitud amb les vendes d'altres anys, amb potser un lleuger increment respecte el 2016.Pel que fa a l'ocupació hotelera encara no hi ha dades.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar