Publicitat
Publicitat

L'Escala ho té tot a punt per l'arribada dels Reis Mags de l'Orient

L'Escala ja ho té tot a punt perquè aquesta tarda, a dos quarts de set, arribin els Reis Mags de l'Orient. Si el temps ho permet, arribaran per mar, sinó ho faran per l'avinguda Ave Maria. Un dels trets distintius de la cavalcada escalenca és el tradicional tocamans.

A dos quarts de set, puntuals, la comitiva dels Reis Mags de l'Orient arribarà a la platja de l'Escala. Allà, faran el tradicional tocamans als nens i nenes que els donen la benvinguda. Aquest és un dels trets distintius de la cavalcada de l'Escala, ja que els més petits de la casa poden tocar personalment a ses Majestats i entregar-los les cartes. Aquest protocol s'allarga més d'una hora i a continuació Melcior, Gaspar i Baltasar fan un recorregut a cavall pels carrers cèntrics de l'Escala. A hores d'ara ja està tot a punt per a l'arribada dels tres Reis, que s'espera que després de dos anys de no poder-ho fer, arribin per mar.

La rua de ses Majestats acaba a la plaça de l'Ajuntament on són rebuts per l'alcalde. Allà se'ls entrega la clau mestra per poder obrir totes les cases i deixar els regals als nens i des del balcó fan els parlaments. Aquest any, els encarregats de traduir els discursos són els membres de la nova associació juvenil. Tot seguit, la rua es desplaça a l'interior de l'església, on es reparteixen els caramels als nens, ja que no se'n llencen. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar