Publicitat
Publicitat

Visita teatralitzada al MARAM

Bona participació a les visites d'hivern que s'han organitzat des del MARAM de l'Escala. Es mostren als visitants les instal·lacions del port de pescadors i naturalment és quasi obligació passar a veure La Trini, la tonyina que per Nadal visita el port de l'Escala.

Tot i que a l'hivern fa fred i que durant un mes les teranyines del port de l'Escala estan de veda i per tant no surten a pescar, el MARAM, el Centre d'interpretació del Peix de la Confraria de Pescadors,  ha organitzat diverses visites teatrelitzades per mostrar les instal·lacions, que han tingut molt bona participació.En el cas de la visita 'Tela marinera'  s'han pogut veure el centre de difusió, la llotja de pescadors o els amarradors , punts on s'han explicat les diferents arts de pesca, s'han mostrat les eines amb les que treballen els pescadors  i naturalment els visitants s'han acostat a veure la Trini, la tonyina que cada Nadal visita l'Escala.El tipus de visita és familiar, amb persones de totes les edats.

Els visitants agraeixen el fet de poder conèixer de primera ma unes instal·lacions habitualment tancades al públic en general.

Des d'aquest any, l'empresa responsable de la difusió del MARAM és Educ-Art, que fa un bon balanç de la participació a les activitats que s'organitzen.

Amés de les visites teatrelitzades és quasi d'obligat compliment anar a veure la tonyina Trini cada Nadal.Si fa com cada any marxarà del port de l'Escala durant la setmana vinent, queden donc pocs dies per visitar-la.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar