Publicitat
Publicitat

37a Mostra Col·lectiva d'Artistes Escalencs

La Mostra col·lectiva d'artistes escalencs arriba a la trenta-setena edició amb una gran participació i diversitat d'estils artístics. A la inauguració, el Cor Indika hi aporta una aplaudida cantada de nadales arrodonida amb recital poètic.

La sala d'actes municipal llueix des d'ahir al vespre més de mig centenar d'obres plàstiques originals d'una trentena d'escalenques i escalencs no professionals de l'art. Totes elles conformen un corpus d'una gran diversitat estilística on hi ha pintura a l'oli, aquarel·la, pirogravat, ceràmica o escultura, entre d'altres.

La d'enguany és la trenta-setena edició d'una mostra que va néixer l'any 1980 a la galeria d'art Mestral de la mà de Francesc Xavier Vila, Montserrat Sureda i Josep Ma Cortal amb la voluntat de donar visibilitat a tots aquells artistes no professionals l'obra dels quals rarament es pot veure en públic.

A l'estrena d'ahir, l'alcalde va lloar la iniciativa d'aquesta mostra col·lectiva tot fent alhora una reivindicació de la cultura com a eix vertebrador de la societat.

L'exposició va comptar un any més amb una cantada de nadales a càrrec del Cor Indika. Cantada vestida amb el lema "Aire d'aquesta nit" i que va incorporar, a banda d'una bona selecció de nadales de tots els temps, una selecció poètica recitada per membres del mateix Cor Indika, que dirigeix Ramon Manent.

La mostra col·lectiva d'artistes escalencs es pot visitar fins el dia de reis, de cinc a vuit del vespre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar