Publicitat
Publicitat

Moltes novetats a les sales de cinema

El remeke de Jumanji, el més nou de Woody Allen, la nova comèdia de Matt Daemon o el film d'animació 'Ferdinand' les estrenes més destacades de la setmana.

La penúltima setmana de l'any arriba amb molt de gust de Nadal. I és que econòmicament parlant la temporada de Nadal, és una de les més lucratives de l'any doncs apropa a les sales a petits i grans. Això ho notem amb les estrenes que arriben, cinema per a tots, de tots els gèneres i amb diverses propostes infantils.

Aquesta setmana destaca el més nou del director Woody Allen, puntual a la seva cita anual i després de 'Cafè Society' arriba ara amb 'Wonder Wheel', protagonitzada per Kate Winslet i Justin Timberlake. El film s'ambienta als anys 50 a la zona de Coney Island. La història segueix a una dona casada, exactriu i amb una personalitat d'allò més volàtil, que s'enamorarà d'un socorrista i aspirant a dramaturg.

Els que van créixer entre els 80 i 90 tindran entre les seves llistes de pel·lícules preferides 'Jumanji' amb Robin Williams de protagonista. Un film d'acció innovador que va deixar marca entre els joves. Doncs el film d'aventures protagonitzat per Robin Williams torna a la gran pantalla, aquest cop de la mà de Sony i amb Dwayne Johnson i Kevin Hart com a protagonistes. Ara sota el títol 'Jumanji: Bienvenidos a la jungla'. En aquesta nova versió han modernitzat certes coses com ara el joc i també s'hi han introduït elements més actuals. L'argument presenta a quatre joves que després de ser castigats, troben un misteriós videojoc d'aventures anomenat Jumanji. Sense saber on s'estan posant cada un d'ells escull el seu avatar per jugar una partida, però ben aviat el joc serà més real dels que ells imaginen. Junts i amb les seves noves habilitats i aspecte física hauran de guanyar una partida si volen sortir vius i valorar l'amistat.

El nou i més ambiciós projecte d'Alexander Payne és diu 'Una vida a lo grande' amb Matt Damon i Kristen Wiig, els quals interpreten un matrimoni que decideix formar part d'un nou projecte, desenvolupat per científics noruecs, que permet encongir a les persones fins a 12cm i mig. La finalitat inicial d'aquest experiment és millorar problemes mediambientals i de superpoblació però acaba convertint-se en una atracció per a la gent adinerada. Davant la promesa d'una vida millor, una parella que no està passant pel seu millor moment decideix passar per aquest procés d'encongiment. Però un cop fet, s'adonen que per molt que els humans siguin petits les diferències socials i econòmiques continuen presents. L'humor i el drama estan presents en la pel·lícula on destaquen els efectes digitals que queden perfectament integrats en la trama.

La història del toro Ferdinand data de l'any 1936. Amb els anys es va convertir en tot un clàssic de la literatura infantil , fins al punt que la companyia Walt Disney en va fer un curtmetratge, el qual va guanyar un Oscar. A Espanya va estar prohibit durant un temps, ja que, coincidia amb la dictadura franquista. Aquesta setmana, de la mà de Bluke Sky Studios, responsables de la saga Ice Age, Ferdinand torna a la pantalla gran convertida en una de les pel·lícules d'animació del Nadal. El film narra la història de Ferdinand, un toro d'un aspecte temible però amb un gran cor. Un toro diferent que vol evitar el seu destí i allunyar-se de les places de toros. Però, malauradament serà capturat i viatjarà fins a Madrid on viurà tota una aventura al costat d'un grup d'animalons, per tal de tornar a casa.

Finalment destacar el thirller 'La Cena' amb Richard Gere. Dues parelles queden per sopar tranquil·lament en un restaurant de luxe. Però la tensió anirà argumentat a poc a poc degut a parlar dels fills de cada una de les parelles.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar