Publicitat
Publicitat

Sorteig de la grossa de Nadal

Els premis grans del sorteig de la grossa de Nadal tornen a passar de llarg un any més de l'Escala. Amb tot plegat, però, l'administració número 1 de l'Escala calcula que haurà repartit vora mig milió d'euros en premis.

La cantarella dels nens dels col·legi Sant Ildefonso ha tornat a ressonar amb força aquest matí. I han hagut de passar hores abans no entonessin el premi gros, el 71198 que no s'ha cantat fins tocades les dotze del migdia. Un premi que s'ha venut a Vilalba (Lugo) i almenys en onze altres poblacions, entre elles la famosa administració de La Bruixa d'Or, a Sort.

Cap dels premis grossos han caigut a l'Escala, on el sorteig s'ha seguit amb màxima expectació des de l'administració l'Anxova Milionària, on s'han venut números com el 71108, calcat al número del primer premi, excepte la xifra de la desena.

Entre terminacions, aproximacions i pedrees, l'Anxova Milionària calcula que repartirà premis per un valor que superarà el mig milió d'euros.

En tot cas, una de les constants del sorteig d'avui és el repartiment dels premis principals, cap dels quals ha caigut concentrat en una sola població o administració. D'aquests, el que ha tocat més a prop és el tercer premi, el 06914, venut en part a Barcelona.

Ara, superat el sorteig de Nadal, la il·lusió es posa en sortejos ben significatius d'aquestes diades, com la Grossa de Cap d'Any o el sorteig de Reis, el popularment conegut com el del Nen.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar