Publicitat
Publicitat

Tercer dia de Cuina de Nadal

Es tanca una nova mostra de cuina de Nadal amb un alt nivell gastronòmic dels participants. A la darrera sessió hi han participat els restaurants Grop, La Lluna i l'Eivissa caffè, amés dels afeccionats Gemma Sánchez i Conxita Sureda.

5 propostes més han tancat una nova edició de la Mostra de Cuina de Nadal, tres de professionals del sector i dues més de cuineres que van demostrar un alt nivell davant els fogons.El primer en intervenir va ser el Restaurant La Lluna , que preparava un 'llom de rap amb gambes i suquet'32 gambes, una cua de rap d'un quilo i patata acompanyats de tomata, cebas i més ingredients ben combinats i cuit van assegurar un resultat que va fe la boca aigua.Intervenia també el Restaurant El Grop, amb uns 'Canelons farcits amb xai'. un àpat ben nadalenc.Es mostrava con tractar la pasta per tenir la textura correcta, com preparar la beixamel en condicionsi després un bon farcit, amb el xai i ceba picada petita.Els pinyons, les pances i els espinacs hi donaven el toc final.La Gemma Sánchez va preparar una 'Sopa de musclos amb safrà' 

Entre els ingredients, amés dels musclos, es feian servir all i ceba sofregits, brou de peix, safrà, pebre, llimona i farina.Uns escamarlans hi donaven el toc final.El safrà servia també per decoració.Repetia un any més Conxita Sureda, tot una especialista treballant la carn. En aquesta edició preparava una 'Galta de poc', que preparava a l'estil tradicional.Les galtes a la cassola amb porro, ceba tendre, oli i mitja cabeça d'all. Quan està enrossit s'hi afegeix vi negre i es cou fins que s'evapora.En acabr es barregen amb la salsa , una estona de xup xup i a punt.Des d'Eivissa Cafè es tancava aquesta mostra amb diverses opcions de combinats amb ginebra. Preparava un 'Ginsin', un 'Gin Mare fumat' i una 'Pinya colada nadalenca'.

En el cas del'Ginsin', com s'intueix pel seu nom, es fa sense alcohol, amb les boles de ginebró com ingredient bàsic. S'acompanya amb aigua, pela de taronja i tònica.Pel que fa a la pinya colada nadalenca, incorpora rom, pinya, coco, maduixa i nata líquida , una bona combinació per celebrar les festes.Ha estat una nova mostra de cuina, on l'únic detall negatiu ha estat una lleugera devallada de públic, però que demostra l'altíssim nivell gastronòmic que té l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar