Publicitat
Publicitat

Concert de Nadal dels alumnes de l'EMM El Gavià

Els alumnes de l'Escola de Música El Gavià ofereixen un entranyable concert de nadales a la Sala Polivalent. Pares, mares i familiars van aplaudir amb ganes totes i cadascuna de les interpretacions.

Les Nadales de tota la vida, cantades o interpretades amb instruments, van ser l'eix central d'un nou concert de Nadal dels alumnes de l'Escola Municipal de Música El Gavià de l'Escala.

Va ser un concert entranyable, engegat amb L'Al·leluia" de Haendel, interpretada pel quartet de flautes de bec. Després va venir el torn de les corals. Primer la dels cursos de preliminiar 1 i preliminar 2 i després la coral d'inicis, que van interpretar dues nadales cadascuna, acabant amb una de conjunt acompanyada d'ukeleles.

Entre les corals dels petits i les dels més grans, va pujar a l'escenari l'ensemble de saxos interpretant tres versions del Santa Nit, el Joia en el Món i el Jingle Bells.

Arribava aquí el torn de la coral jove El Gavià i coral de nivell elemental, per acabar el concert amb el grup de flautes de nivell elemental, amb peces tant tradicionals com el rabadà i el dimoni escuat.

El professorat de l'escola de música aboca esforços cada any per un concert entranyable com aquest. Les corals eren dirigides per la Carme Mallol i la Carme Almirall; les flautes de bec per RAmon Manent, Carme Mallol i David Pellicer; i l'acompanyament de les corals va anar a càrrec de Carme Almirall i David Pellicer.

El públic, format per familiars i amics dels alumnes va aplaudir amb convenciment totes i cadascuna de les peces que es van interpretar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar