Publicitat
Publicitat

Ha tornat la Trini

La Trini, la tonyina del port de l'Escala ha tornat. És el tercer any, que coincidint amb mitjans de desembre, decideix passar les festes a casa nostra. S'espera que la curiositat per veure-la torni a portar molts visitants.

Anunci 0s

Els pescadors de l'Escala tornen a tenir companyia i les gavines competència, i és que ha tornat la Trini, la tonyina que per tercer any consecutiu ha decidit passar el Nadal al port de l'Escala.Ara fa tres anys, estava molt dèbil  i va seguir una de les teranyines quan tornava a port tot buscant el peix de rebuig.En veure que cada dia els pescadors li tiraven peix va decidir quedar-se. Va ser a l'Escala fins finals de gener.Per sorpresa de tothom l'any passat va tornar i aquest any tothom l'esperava.Quan semblava que ja no vindria, amb més retard, ha aparegut pel port i no para de fer voltes de banda a banda de la llongada.La Trini ha anat creixent, des dels 120 quilos que es calcula pesava quan va venir fins els prop de 180 que ara deu pesar.S'espera que es torni convertir en un atractiu pel port pesquer escalenc, tal com va passar els altres anys on centenars de persones no es van voler perdre poder veure de ben a prop un peix de grans dimensions.

La notícia s'ha escampat ràpidament i per aquest cap de setmana ja s'esperen molts visitants.© 2018 canal10.cat - Avís legal - Contactar