Publicitat
Publicitat

A punt la 37a Mostra d'Artistes Escalencs

Comencen les preparatius d'una nova Mostra d'Artistes Escalencs. La setmana vinent es recolliran les obres participants en la que serà la 37a edició d'una exposició que cada any recull una gran diversitat d'obres i de disciplines artístiques d'artistes amateurs vinculats amb l'Escala.

L'equip organitzador de la Mostra d'Artistes Escalencs ha fet aquesta setmana la invitació oficial a tots aquells qui, de forma amateur, pinten, dibuixen o practiquen qualsevol disciplina artística plàstica. Les bases per a poder participar-hi són ben senzilles i conegudes: cal ser escalenc, ja sigui de naixement, de residència o de lloc de treball i major d'edat. Es pot aportar un màxim de dues obres, si bé poden ser més si són de mida molt petita.

La mostra va néixer ara farà 37 anys a la Galeria d'Art Mestral, de la mà de Francesc Xavier Vila, Montserrat Sureda i Josep Maria Cortal. Des de llavors l'estructura s'ha mantingut pràcticament idèntica i recull cada any una gran diversitat de disciplines artístiques. Les obres s'han de portar a la sala d'actes municipal la setmana vinent, entre dilluns 18 i divendres 22, de cinc a set de la tarda.

La mostra és també un motiu de goig per als artistes que, essent amateurs, tenen poques oportunitats al llarg de l'any per mostrar les seves creacions artístiques al públic.

La setmana vinent es recullen les obres. L'exposició no s'estrenarà fins el 28 de desembre a la tarda. Com s'ha fet habitual aquests últims anys, s'acompanyarà la inauguració d'una cantada de nadales a càrrec del Cor Indika, dirigit per Ramon Manent. La mostra estarà oberta fins el dia de Reis, 6 de gener.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar