Publicitat
Publicitat

El PSC gironí escull l'Escala per començar la campanya electoral

El PSC gironí escull l'Escala per començar la campanya electoral, amb la celebració d'un sopar al restaurant Mig meló. Van acompanyar Rafel Bruguera pesos pesants del socialisme gironí i català, com l'expresident José Montilla.

El PSC de les comarques de Girona va escollir l'Escala per donar el tret de sortida a la campanya electoral dels comicis del 21 de desembre. Envoltat de la plana major socialista gironina i de companys escalencs, Rafel Bruguera va presentar el cartell i el programa durant un sopar. Per a la foto, va escollir que l'acompanyessin l'expresident de la Generalitat i ara senador José Montilla, el regidor a l'Ajuntament de Figueres, Pere Casellas, i l'últim fitxatge del PSC gironí, la fins ara membre d'Unió Montserrat Surroca. Per a Rafel Bruguera, votar socialista és apostar per un canvi de rumb. I es va mostrar convençut que seran la sorpresa d'aquestes eleccions.

José Montilla va assistir al sopar per donar suport a un candidat històric dins el PSC com és Rafel Bruguera, exalcalde de l'Escala i senador en nombroses ocasions que repeteix com a cap de llista. Montilla assegura que els socialistes són l'única opció capaç de tornar a unir la societat catalana i recuperar l'economia, a partir d'una reforma assenyada de la Constitució.

A l'acte d'inici de campanya es van poder veure pesos pesants del socialisme altempordanès, com l'alcalde de Torroella de Fluvià Pere Moradell o Martí Sans. I socialistes gironins, com l'exalcaldessa de Salt Iolanda Pineda, la portaveu a l'Ajuntament de Girona Sílvia Paneque o l'exalcalde de Palafrugell Juli Fernández.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar