Publicitat
Publicitat

L'Escala recull 9.843 quilos d'aliments pel Gran Recapte

9842 quilos d'aliments, és el que s'ha recollit a l'Escala  en l'edició de 2017 del Gran Recapte. La xifra és lleugerament inferir a 2016, quan es van recollir més de 10 tones. El vent i el fred no  han ajudat.

El cap de setmana de Gran recapte s'ha tancat amb un balanç més que positiu, amb 9842 quilos d'aliments recollits.D'aquests 6395 corresponen als 5 supermercats amb voluntaris de l'Àrea de Serveis Socials , i la resta, 3448, als altres dos que gestionava l'Església remanente.Respecte l'any passat, quan es van recollir prop de deu tones i mitja, ha ha hagut una petita devallada.Uns dels condicionants, tant divendres  a la tarda com dissabte van ser la fred i el vent, que va deixar molta gent a casa, sobretot persones grans.La majoria de persones que passaven per les caixes dels supermercats ho feien amb bosses del Gran Recapte, que entregaven als voluntaris després de passar per caixa. Els supermercats havien previst illetes amb els productes que més s'havien demanat des del banc d'aliments, uns puns de venda que es van haver de repostar més d'una vegada.

La generositat a l'Escala, una vegada més quan es fa una crida, s'ha deixat veure, entenent que hi ha persones que passen situacions difícils.

També col·laborava Protecció Civil i la Brigada Municipal, que s'encarregaven de portar les caixes plenes des dels supermercats fins al magatzen del banc d'Aliments.L'ârea de Serveis Socials mostra satisfacció, i agraeix la feina al voluntaris i a totes les persones que van donar aliments.

Recordem que el Banc d'Aliments va repartint tots aquest productes durant al'any entre les persones que més ho necessiten, sempre sota la supervisió de Serveis Socials. Ara mateix els dies de repartiment són els dimarts i els dijous al matí. A partir de finals de mes, quan hi ha menys feina i més gent a l'atur també s'en reparteixen divendres.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar