L'Escala 0 Bescanó 0

L'Escala empata sense gols amb el Bescanó en un partit marcat per la tramuntana. El Girona torna a recuperar el liderat.

El gran protagonista del duel entre primer i tercer classificat del grup 1 de Segona catalana va ser el vent, una tramuntanada molt forta que va impedir a l'Escala i Bescanó desenvolupar el seu joc.S'enfrontaven el primer i el tercer classificat en un partit que prometia emoció, però tot es va estroncar.Al primer temps era el Bescanó qui tenia el vent a favor, habitualment un avantatge de cara a trobar la porteria contrària, però l'Escala es va defensar molt bé i els visitants no van tenir l'encert necessari per avançar-se.Les millors opcions arribarien als últims minuts en una jugada on Pep Roca i Sanku Jabbie es quedaven sols només amb un defensa escalenc per davant., però el xut de Roca va tocar al seu company i no va entrar.çA la segona part, a  l'Escala li va tocar jugar amb el vent a favor, però tampoc van trobar l'encert. Al minut 9 ocasió pels dos equips, primer  pel Bescanó que acaba topant amb la defensa local , i que va acabar essent un contraatac local.Finalment  Pol Compte  també toca amb el mur rival.Al minut següent, va arribar l'ocasió més clara de l'Escala. La jugada comença des del darrera. Joan Ureña la passa fort cap Zou Mostakim, que inicialment volia evitar que la pilota surtís i el toc amb la pilota va acabar essent una assistència cap a Xavi Mora que no va podeer posar la pilota entre els tres pals.

Amb aquest empat entre primer i tercer el Girona ha aprofitat l'ocasió per tornar a recuperar el liderat després d'una contundent victòria per 5 a 0 sobre el Sant Jaume de Llierca.