Publicitat
Publicitat

El Nadal arriba a les sales de cinema

El film d'animació 'Coco', la segona part de la comèdia 'Padres por desigual' i el film amb regust a Oscar 'Wonder' arriben a les sales de cinema, juntament amb 5 estrenes més. 

Inaugurem les estrenes de desembre amb alguns films que ja tenen gust de Nadal. Una de les destacades de la setmana serà 'Coco' film d'animació de la casa Pixar que gira entorn a les arrels de la cultura mexicana i la seva celebració del dia dels morts. Val a dir que el film va ser estrenar fa unes setmana a la ciutat sud-americana i lògicament s'ha convertit en el film taquiller de l'historia de Mèxic. 

Una antiga tradició familiar, prohibeix al petit Miguel ser músic, un fet que omple de tristesa al protagonista doncs ell somia en ser com Ernesto de la Cruz el seu ídol musical. Degut a una sèrie d'aconteixement Miguel serà portat a la misteriosa terra dels morts on al llarg del camí descobrir el verdader secret familiar pel qual no pot ser cantant. 

Mark Wahlberg i Will Ferrell recuperen els seus personatges del film 'Padres por desigual' per continuar ara amb la segona part titulada 'Dos padres por desigual'. 

Bard i Dusty han sabut arreglar les seves diferències per compartit amistat i paternitat. Tot va perfecte fins que arriben a les seves vides l'autoritari i masclista pare d'en Dusty, i el sensible i emotiu pare d'en Bard. Justament el dia de Nadal.  L'amistat, les ideologies, l'educació i el Nadal amb família seran posat a prova en aquesta segona entrega on Mel Gibson i John Lithgow seràn el encarregats de les baralles més destacades. 

El talentosa Jacob Tremblay, i els coneguts Julia Roberts i Owen Wilson són els actors principals de 'Wonder' un film amb gust a Oscar. Adaptació de la novel·la de RJ Palacio on el personatges central August Pullman és un nen amb una malformació facial que no el deixa anar a l'escola. Un cop compleix els  10 anys i després de moltes operacions serà l'hora de conèixer el món real  i  fer front a la compassió, l'acceptació el rebuig i la comunitat del seu poble. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar