Publicitat
Publicitat

La Cursa de la dona passarà pel Jaciment d'Empúries

El Club d'Atletisme Flama 91 està preparant la segona edició de la Cursa de la Dona a l'Escala. Es celebrarà el proper 14 de gener i entre les novetats hi ha que el recorregut passarà per l'interior del jaciment d'Empúries, tastets gastronòmics i esmorzars gratuïts pels participants als bars de La Plaja.

Vist l'èxit de la primera entrega, el proper 14 de gener a l'Escala es celebrarà la segona edició de la Cursa de la Dona.Organitza el Club d'Atletisme l'Escala-Empúries Flama 91, que ja treballa en novetats.Una fa referència al recorregut, que gràcies a un acord amb el MAC Empúries passarà per l'interior del jaciment.Un dracma grec personalitzat serà la imatge de la cursa de 2018.La Riba tornarà a ser el centre neuràlgic de la prova, tant com a punt de trobada com d'arribada, amb activitats i animació per a totes les participants.Una de les novetats en aquest punt serà una fira de degustació.

Pel que fa a l'esmorzar que s'ofereix als participants en acabar la cursa, es compte amb la col·laboració dels bars de l'entorn de la Plaja. A cada participant se li entregarà un ticket amb el podrà anar a esmorzar.

S'espera superar les inscripcions de l'any passat, que van arribar al miler.Per apuntar-s'hi hi ha de temps fins al mateix dia de la cursa, el 14 de gener.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar