Publicitat
Publicitat

Ja es pot trobar el tríptic informatiu de totes les activitats de Nadal

Ja es pot trobar el tríptic informatiu de totes les activitats de Nadal que s'organitzen per aquestes dates a l'Escala. Amb l'eslògan de "Viu la màgia del Nadal a l'Escala. Tot un món d'emocions", aquesta agenda d'activitats també vol ser un reclam turístic.

Des d'aquesta setmana ja es pot trobar el tríptic amb la informació de totes les activitats que s'organitzen per les festes de Nadal a l'Escala. El tret de sortida de les propostes amb accent nadalenc serà demà divendres 1 de desembre a les 5 de la tarda amb l'encesa de l'enllumenat nadalenc des de la plaça de l'Ajuntament.

Entre les activitats, no faltaran les habituals de cada any, organitzades per l'Ajuntament i per diferents entitats i associacions del municipi. Com són la quina del CER, el Mercat de Nadal, tallers infantils, la Festa dels Patges, cantada de nadales o la Cuina de Nadal.

Amb l'eslògan de "Viu la màgia del Nadal a l'Escala. Tot un món d'emocions", aquesta agenda d'activitats també vol ser un reclam turístic de la vila per aquestes dates.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar