Publicitat
Publicitat

Obres a la vorera del carrer Enric Serra

Comencen les obres de millora de voreres al carrer Enric Serra i Avinguda Girona. És un dels projectes votats als pressupostos participatius. Abans de finalitzar el primer trimestre de l'any vinent s'han d'haver executat els deu projectes més votats.

Aquesta setmana les màquines han començat a treballar en la substitució dels panots de les voreres del tram superior del carrer Enric Serra. De moment, avui es treballava en l'aixecament dels panots vells, molt malmesos amb el pas del temps. Es tracta d'un dels projectes aprovats en els pressupostos participatius. Al carrer Enric Serra, la substitució s'acota al tram comprès entre la plaça de l'Ajuntament i l'avinguda Ave Maria, donat que al tram inferior ja hi ha previst un projecte de renovació. L'execució d'aquesta obra té un cost de 93 mil euros.

Les obres més votades en aquesta primera edició dels pressupostos participatius van ser eliminar cablejat aeri, adaptar l'accés a les platges per a persones amb mobilitat reduïda, adquar el recorregut de Riells de Dalt a l'Escola l'Esculapi i il·luminar més passos de vianants.

Tots els projectes aprovats s'han d'executar abans d'acabar el primer trimestre de l'any vinent. L'alcalde es mostrava avui molt satisfet del desenvolupament d'aquesta primera experiència de pressupost participatiu i mostrava la voluntat que tingui continuïtat l'any vinent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar