Publicitat
Publicitat

Comencen les obres a l'Avinguda Montgó

Anar de l'Escala al Port és més difícil des d'aquesta setmana. I és que han començat les obres a l'avinguda Montgó, per on només s'hi pot circular en sentit Montgó-l'Escala. Les obres se centren en ampliar la zona peatonal i el carril bici en el tram comprès entre la plaça de l'Univers i el carrer Gerani.

Aquesta setmana, sí, han començat els treballs de millora de la zona peatonal i establiment de carril bici al primer tram de l’Avinguda Girona, el comprès entre la cruïlla amb l’avinguda Riells, a tocar la plaça de l'Univers, i el carrer Gerani. Mentre durin les obres, la circulació quedarà alterada, de manera que només es podrà circular per aquesta via en un sentit, de Montgó cap a l'Escala. Per anar de l'Escala en direcció al port o Montgó, el circuit recomanat és passar pels carrers Barcelona, Bisbal, Gladiol i Sant Briu, fins a enllaçar amb l'avinguda Montgó. També es mantindrà sempre obert un carril per a bicicletes.

El projecte d'obra contempla l'ampliació de voreres i l'establiment d'un nou tram de carril bici, amb l'objectiu de donar més protagonisme als vianants en el que és considerat un important eix comercial.

L'obra està pendent de la creació d'una nova bossa d'aparcament a la zona que compensi les places que es perdran a l'avinguda. Mentre això no es resolgui, es mantindran part de les  places d'aparcament a l'espai que posteriorment s'usarà com a carril bici.

El termini d'execució de l'obra és de quatre mesos. Vol dir això que, si no hi ha contratemps, pot estar enllestida just abans de la setmana santa vinent. Mentre durin les obres es garantirà l'accés als comerços i guals de la zona afectada. Els treballs s'han adjudicat a l'empresa TEX, amb un pressupost de pràcticament 300 mil euros més iva.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar