Publicitat
Publicitat

Acte de presentació d’equips del CB L'Escala

El Club Bàsquet l'Escala va presentar diumenge, al Pavelló Municipal tots els equips de la temporada 2017 - 2018. Dins un ambient festiu i molt familiar. 

Aquest passat diumenge, el Pavelló Municipal  es va omplir de gom a gom amb tots els jugadors/es, pares i mares, acompanyants, etc. que formen part de la gran familia del CB L'Escala. El motiu d’aquesta multitudinaria reunió va ser l’acte de presentació d’equips del club per la temporada 2017/2018.L'acte va començar amb la presentació un a un dels 12 equips més l'escoleta que aquesta temporada composen el club de bàsquet. Més d'un centenar de jugadors/es que han desfilat fins al centre de la pista, saludat al públic i fent la foto oficial d'equips. 

Un cop realitzades les fotografies de grup va ser el moment dels parlaments per part de la coordinació esportiva de la entitat així com de l’alcalde del municipi, Víctor Puga, qui elogiava la feina feta des del club i desitjava una excel·lent temporada a tots els equips. El regidor d'Esports, Josep Bofill tampoc va fallar a la cita on va explicar que properament s'instal·larà un nou marcador al pavelló, un element reclamant des de feia temps. 

Un cop finalitzat l'acte i com ja és tradicional, saltava a la pista el primer equip masculí del club, el sènior de primera catalana qui disputava el seu partit de lliga davant el Bàsquet Bisbal. Amb les imatges familiars del club queda demostrat el bon ambient i el moment que viu el bàsquet escalenc. També i com ja fa temps que s'està observant hi ha  un increment molt alt d'equips femenins, un fet que no ha passat desapercebut per l'equip directiu els quals treballen dia a dia per potenciar el bàsquet femení local. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar