El CB L'Escala no pot amb el Bàsquet Bisbal

Els homes d'Albert Clopés no poden amb el Bisbal Bàsquet i perden 56 - 79 davant un rival que va oferir més joc i va sortir amb l'únic objectiu de guanyar el partit.

El Club Bàsquet l'Escala va saltar a la pista de joc amb els ànims ben amunt després de la presentació de tots els equips de base del club, però l'eufòria viscuda minuts abans amb la festa del club no va servir per mantenir  l'equilibri de joc a la pista. L'Escala s'enfrontava aquesta setmana amb un rival directe a la lliga, ho feia amb el Bàsquet Bisbal, equip que aquesta temporada baixava de categoria, que portava 4 derrotes consecutives i que arribava a la pista de l'Escala sense entrenador després de la destitució de Marc Delemus.El matx va començar amb malament pels locals que no podien frenar els atacs dels Biscalencs, el primer període va acabar amb un 21 a 33 en el marcador. El segon quart tampoc va millorar i en el descans els eslcanecs perdien de vint punts, 31 a 51.Després de la mitja part, les forces van igualar-se però l'Escala va ser incapaç de remuntar el marcador acabant el tercer quart 43 a 64 i situant el 56 a 79 final al quart quart.

L'Escala encaixa amb aquesta la sisena derrota de la temporada, el homes de Clopés tenen ara una setmana per endavant per recuperar-se d'aquesta petita ensopegada i prepara el partit amb el Cabrera, penúltim a la lliga. Partit on el CB L'Escala amb una victòria pot assolir places de tranquilitat de cares al descans de Nadal i apropar-se al top 5 de la classificació.