Publicitat
Publicitat

Arriba a la gran pantalla Asesinato en el Orient Express

Asesinato en el Orient Express, Paddington 2 o Saw VIII són les estrenes més destacades de la setmana. 

Una setmana més divendres i amb ell arriben les novetats a les sales de cinema, aquesta setmana tres són els films destacats i amb més opcions d'esgarrapar alguna posició dins els rànquings. Una de les destacades de la setmana 'Asesinato en el Orient Express' un remeke del clàssic de l'any 1974. Ara sota la direcció de Kenneth Branagh qui també interpreta al detectiu belga Hercules Poirot. En aquest nova adaptació de l'exitosa novel·la d'Agatha Christie. Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley , Judi Dench, Johnny Depp, Penélope Cruz i Willem Dafoe són algunes de les altres cares més conegudes. El film narra la travessia del tren Orient Express en el que viatja el famós detectiu, que haurà que descobrir al culpable d'un homicidi que s'ha produït durant la nit i on tots els passatgers semblen sospitosos.

Els més menuts de la casa aquesta setmana tenn una cita amb l'os Paddington. Després de l'èxit de la primera part, era lògic que arribessin més aventures d'aquest carismàtic personatge. En aquesta cinta, l'os Paddington viu amb la família Brown i és un membre popular de la comunitat de Windsor Gardens. La seva tieta fa 100 anys i tot es complica quan li ha de fer un regal.

{{ tall -- paddigton }}

I aquesta setmana també arriba la vuitena part d'una de les sagues de terror més exitoses de tots els temps. Parlem de 'Saw VII'. En aquesta ocasió, Jigsaw atraparà a cinc persones i les enfrontarà a una sèrie de jocs sanguinaris com a càstig pels seus delictes. Al mateix temps, té lloc una investigació en la qual científics forenses tracten de trobar i capturar a l'assassí, amb la sospita que algú de l'equip pot ser el responsable.

Finalment destacar 'Tierra Firme', tres anys després de l'exitosa '10.000 KM', el director Carlos Marqués-Marcet torna amb nova pel·lícula: 'Tierra firme', i ho fa de nou amb Natalia Tena i David Verdaguer, acompanyats per Oona Chaplin i amb la participació també de Geraldine Chaplin. Si a '10.000 KM' el director va explorar les dificultats de mantenir una relació a distància, a 'Tierra firme' el conflicte se centra en la decisió de tenir fills o no tenir-ne. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar