Publicitat
Publicitat

Ramon Jané, de Sant Just Desvern, guanya el XIX Premi de Narrativa Breu

Ramon Jané, de Sant Just Desvern, guanya el XIX Premi de Narrativa Breu "Víctor Mora" de l'Escala, amb un text titulat "Estic fet pols". El certamen va rebre 87 obres, procedents de tot el món, la qual cosa demostra que es tracta d'un concurs viu i amb molta repercussió.

Dissabte es van entregar els dinovens premis de Narrativa Breu "Víctor Mora" de l'Escala a la sala de la biblioteca municipal que precisament porta el nom del creador del Capitán Trueno. El guanyador de l'edició d'enguany va ser Ramon Jané, de Sant Just Desvern, amb el text "Estic fet pols". 

Enguany, el concurs de narrativa breu ha tingut una gran participació. Ha comptat amb 87 textos originals, procedents de diverses poblacions de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, la Catalunya Nord i fins i tot de països europeus, com Alemanya i Itàlia, i de la ciutat nord-americana de San Francisco. Les temàtiques eren molt variades. 

I cada vegada hi ha més participants escalencs. 

La portada del llibre editat amb el text guanyador i els 12 finalistes és una fotografia de l'escultura del Lampadòfor, com a record als 25 anys de l'arribada de la flama olímpica a Sant Martí d'Empúries.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar