Publicitat
Publicitat

FC L'Escala, colíder provisional de la lliga

Els gols dels escalencs Agustí García i Xavi Mora situen al FC L'Escala colíder provisional amb 27 punts. Els homes de Ricard Ferrer atrapen el líder Bescanó al capdavant de la Segona Catalana i superen el Girona C per un punt, tot i això el Girna els podria superar a tots dos un cop recuperat el seu  partit amb el Palafrugell. 

El Futbol Club L'Escala va disputar ahir a la nit el seu partit pendent davant el Sant Jaume de Llierca, filial de l'Olot i cuer del grup. Els blaugranes van sortir al terreny de joc freds i sense masses opcions, conseqüència de la bona pressió dels homes de Jordi Dot. Però a la segona part els escalencs van sortir amb les idees molt clares i amb un únic objectius, guanyar el partit. Al voltant del minut 55 i després d'una excel·lent jugada col·lectiva, Agustí García marca el primer gol de la nit. Un gol molt celebrat i amb gust a tres punts. Vint minuts més tard, Xavi Mora situava el dos a zero definitiu amb un golas marca de la casa i imparable pel porter visitant. Amb aquesta victòria els escalnecs són colíders provisionals de segona catalana amb 27 punts. 

Aquest triomf deixa l'Escala al capdavant del grup amb els mateixos 27 punts que el Bescanó i amb un punt més que el tercer classificat el Girona C. Val a dir que els dos equips podrien ser superats pels gironins, actualment amb 26 punts, i amb un partit endarrerit amb el Palafrugell.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar