Publicitat
Publicitat

Caminada solidària Anxova Peluda

La protectora l'Anxova Peluda de l'Escala organitza per aquest diumenge una caminada solidària amb dinar per recollir fons i pal·liar les despeses econòmiques de veterinaris i aliments dels peluts.

La protectora l'Anxova Peluda de l'Escala celebrà aquest diumenge dia 26 la primera jornada festiva i solidària. Organitza una caminada amb peluts, dinar i talleres amb l'objectiu de recaptar fons per continuar ajudant els gossos abandonats. 

 

La diada començarà a les 10h del matí amb una caminada popular amb peluts apte per a tots els públics, aquesta activitat té un cost de 5€ i el seu punt de sortida serà l'oficina de Turisme de Sant Pere Pescador. Un cop a l'arribada al voltant de la una del migdia s'organitza una botifarrada per a tots els assistents, un dinar popular que té un preu de 5€. Durant la jornada hi haurà diferents tallers que tenen un preu de 3€ cada un. Aquelles persones que vulguin participar en totes les activitats tenen els tallers gratuïts.

L'objectiu de la jornada aconseguir finançament per mantenir el benestar dels animals que viuen en el centre de l'Anxova Peluda i també a les diferents cases d'acollida. Amb els beneficis de les inscripcions, l'entitat podrà comprar pinso per als animals que depenen de la protectora. Així mateix s'ajudarà amb les despeses de veterinaris i operacions, que malauradament cada cop n'hi ha més. 

Com sempre l'Associació treballa dia a dia per ajudar a tots els peluts, tot i això l'ajuda desinteressada dels voluntaris és imprescindible pel desenvolupament de les tasques diàries.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar