Publicitat
Publicitat

Xerrada sobre les millores al Cementiri Mariner

L’ajuntament invertirà 100 mil euros en millores al cementiri mariner, centrades especialment millores de paviments, aïllaments contra les humitats i enjardinament de l’entorn. Divendres al vespre s’explicaran els detalls en uan conferència oberta a tothom a l’Alfolí.

El cementiri mariner de l'Escala, Bé Cultural d'Interès Nacional, és un dels elements més característics del patrimoni històric local de l'Escala. Va ser construït a mitjans del segle XIX i va ser actiu fins l'any 1970. Molts detalls d'aquest cementiri es troben actualment molt deteriorats. I és per això que l'Ajuntament ha previst una inversió de 100 mil euros que s'executarà durant les primers mesos de l'any vinent. Divendres al vespre, a les vuit, s'explicaran tots els detalls d'aquesta intervenció, en una xerrada que es durà a terme a la sala d'actes de l'Alfolí de la Sal.

La intervenció es centrarà especialment en consolidar els nínxols i millorar la seva impermeabilització; en canviar els paviments de toba manual més deteriorats o millorar l'enjardinament.

La xerrada informativa, ho recordem, està programada per al divendres vinent a les vuit del vespre, a l'Alfolí de la Sal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar