Publicitat
Publicitat

PDECat deixa entreveure qui substituirà Martí Guillem

Dos mesos després de la renúncia de Martí Guillem, la seva plaça continua vacant al plenari de l'Ajuntament. Robert Bosch no confirma qui ocuparà el seu lloc, si bé tot apunta que serà Sergi Magaldi, que es va presentar en el número 9 de la candidatura de CiU.

El grup municipal del PDECat a l'Ajuntament de l'Escala té una cadira buida al ple des de l'estiu passat. Fruit de l'episodi de les maniobres dels grups especials de submarinistes de la Guàrdia Civil a Ïlla Mateua, que va provocar la renúncia del regidor Martí Guillem. La renúncia es va fer efectiva en el ple de setembre. Passats dos mesos des d'aquella renúncia, encara no s'ha resolt qui ocuparà el seu lloc. Robert Bosch, a l'entrevista de La Casa de la Vila, comunicava que Guillem no serà substituït per Albert Parés, el següent de la llista i tot apunta que finalment qui assumirà el relleu serà Sergi Magaldi, que ocupava el número nou de la llista. En tot cas, Bosch justificava que el retard en el relleu no es deu a res més que a la lentitud de la crida per part de la secretaria municipal i la Junta Electoral Central:

La renúncia de Martí Guillem és la tercera en el grup del PDECat des de les últimes eleccions municipals. Ja pocs mesos després d'aquelles eleccions van renunciar a les actes l'aleshores cap de llista, Mariona Solés i el número 3, Toni Espinosa. I aquest any ho ha fet Martí Guillem. Els dos primers van ser substituïts per Robert Bosch i per Montse Caldés.

A l'entrevista d'aquesta setmana, Bosch va parlar de les inversions fetes durant aquest mandat i de les que es van aprovar en l'últim ple de pressupostos. I es preguntava si totes aquestes inversions hauran servit per a millorar el benestar general dels escalencs.

Aquest hivern vinent, una de les obres públiques més significatives serà la millora del primer tram de l'Avinguda Montgó, on precisament s'hi comença a treballar aquesta setmana. Una obra de la qual en va criticar que s'hagi començat sense tenir resolt el tema dels aparcaments que es perdran.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar