L'Escala necessita 35 minuts per guanyar

L'Escala, per la via ràpida, guanya el Bosc de Tosca per 3 - 0, dos gols de Pol Compte i un de Xavi Mora. Un duel intens, amb polèmica i molt competit.

A Segona Catalana, l'Escala es manté en quarta posició provisional, a tres punts del líder Bescanó, després de guanyar el Bosc de Tosca per 3 a 0. Els homes de Ricard Ferrer van sortir a guanyar el partit i amb només 35 minuts van tenir el matx encarrilat amb un doblet del pitxitxi Pol Compte i un gol de Xavi Mora.

El dorsal 10 escalenc, Pol Compte, obria el marcador amb un xut potent que sorprenia el porter del Bosc de Tosca, Aleix Prunes. Uns minuts més tard i després d'un error individual del porter de l'Escala, Joan Ureña. Arribava el 2 - 0, el segon màxim golejador de l'Escala, Xavi Mora, feia un golàs amb la cama esquerra a l'interior de l'àrea. Mora celebrava el seu segon gol consecutiu, ja que també va marcar el cap de setmana passat al camp de l'Abadessenc. I el 3 a 0 definitiu va ser de penal. La jugada però va començar a l'àrea de l'Escala. El Bosc de Tosca treia una falta i la pilota l'atura a l'interior Xavi Mora, els garrotxins demanen penal per unes suposades mans de Mora, l'àrbitre no el xiula i Xavi Mora allunya la pilota que pesca Pol Compte direcció a la porteria rival, un cop dins l'àrea rep una falta i xiulen penal. Des dels 11 metres Pol Compte no va fallar i posava el definitiu 3 a 0. L'Escala a la segona part amb la feina feta va desaparèixer del terreny de joc deixant la batuta al Bosc de Tosca.

En aquest partit tornava Salam després d'un partit sancionat, però se'l perdia pel mateix motiu Zou Moustakim. Els escalencs, pendents de jugar el duel amb el Sant Jaume de Llierca, tenen per davant seu el Cassà, el Girona C i el Bescanó.