Publicitat
Publicitat

Arriba el nou equip de superherois , arriba la Lliga de la Justícia

Batman, Wonder Woman, Flash, Aquaman i Cyborg són els protagonistes de la cartellera d'aquesta setmana. Ells són la lliga de la justícia i junts lluitaran per mantenir la pau a la Terra després de la mort de Superman. 

Aquesta setmana les estrenes de cinema tenen nom i cognom propi, 'La Liga de la Justicia' el més nou de DC Comics - Warner Bros i que per primera vegada reuneix en una pel·lícula alguns dels superherois més mítics de la companyia com són Batman, Wonder Woman, Flash, Aquaman, Cyborg o el mateix Superman. El film arriba amb bones crítiques i amb molta força per enfrontar-se de tu a tu amb 'Los vengadores' film similar de la casa Marvel, eterna rival de DC.

Després dels fets que es van produir al film 'Batman v Superman: El amanecer de la Justicia', amb una fe renovada en la humanitat i inspirat per l'acte desinteressat de Superman Bruce Wayne / Batman comença a reclutar a diversos superherois, Wonder Woman, Flash, Aquaman  i Cyborg , per a enfrontar-se a una nova amenaça, mentre tracta d'acceptar la mort de Superman.Ben Afleck, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher i Henry Cavill, encarnen els herois de la lliga. Molts d'ells ja tenen film propi, d'altres com Aquaman estan a punt d'estrenar-la i Flash i Cyborg estan a l'espera del seu projecte. El que està clar, és que després dels resultats hi ha lliga per estona.

Andy Serkis, un dels grans noms de Hollywood després de donar vida amb CGI a Golum o César fa el salt a la direcció amb el drama amb regust a Oscar 'Una razón para vivir'. Andrew Garfield és el protagonista d'aquesta cinta basada en fets real on Robin, un jove aventurer i carismàtic s'enamora de Claire. Amb tot la vida per davant i amb grans reptes per assolir, Robin pateix un atac de poliomielitis i es queda completament paralitzat de per vida. Tot i els problemes que ha d'afrontar el jove juntament amb la seva parella inicien un viatge per recuperar-se i ajudar altres malalts.

La primera novel·la de Javier Cercas, El móvil, és la base literària a partir de la qual Manuel Martín Cuenca basteix el seu darrer film, 'El autor', una comèdia enverinada en què precisament el fet literari és el centre del relat.L'Álvaro vol ser escriptor, però tot el que escriu és fals, pretensiós, insípid. Treballa com a escrivent en una notaria de Sevilla i la seva vida és grisa, acolorida només pels seus somnis. La seva dona, és tot el contrari, sempre ha tingut els peus a terra i mai ha somiat en ser escriptora. No obstant això, és ella la que es posa a escriure i publica un best–seller. La separació és inevitable, però l'Álvaro es mostra decidit a aconseguir una novel·la d'èxit.

Totes les pel·lícules de de Philip de Chauveron tenen el mateix propòsit: posar en dubte el discurs d’aquella branca de l’esquerra francesa adinerada que parla del repartiment de riqueses i es vesteix de Dior, a través de comèdia d’embolics. Fa tres anys ho va intentar amb 'Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho?', ara ho fa amb ' Con los brazos abiertos' on Christian Clavier hi encarna un escriptor socialista, defensor de la França integradora, que un vespre, en un debat televisiu, acaba anunciant que obrirà les portes de la seva mansió a qualsevol família necessitada que no tingui un lloc on dormir. Aquella mateixa tarda sona la seva porta i les seves conviccions es posaran a prova.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar