Publicitat
Publicitat

Més jugadors per l'equip de les Anxovetes

Les Anoxovetes, l'equip d'hoquei subaquàtic de l'Escala busca nous jugadors per a la seva plantilla. Actualment l'equip compte amb un total de 10 jugadors, un equip mixt, que per poder competir necessita com a mínim 4 jugadors més d'entre 6 i 16 anys.

La Piscina Municipal de l'Escala, va acollir aquesta setmana la jornada de portes obertes de l'equip d'hoquei subaquàtic. L'objectiu de les Anxovetes, ampliar la plantilla. Doncs ara mateix són 10 jugadors i en necessiten 4 més per poder competir.

Tots els interessats majors de 6 anys poden contactar directament amb l'entrenador, parlar amb els responsables de la Pisicina o assistia  un divendres a la tarda a un dels entrenaments. L'Hoquei Subaquàtic és un esport que es juga en apnea en el fons d'una piscina que ha de tenir de 2 a 3 metres de fondària. Cada equip, de sis jugadors cadascun, ha d'introduir un disc de plom recobert de plàstic dins la porteria contrària. Aquest esport és tant una disciplina esportiva com un sistema per mantenir-se en bona forma física. 

Per a la pràctica de l'Hoquei Subaquàtic no són necessaris equips pesants com ara els requereix la pràctica del submarinisme: n'hi ha prou amb les ulleres, el tub, les aletes, l'estic i el guant. L'equip de l'Escala es diu Anxovetes i fa 8 anys que s'entrena a la piscina cada divendres al vespre. En el primer any de competició, l'any 2011, l'equip va guanyar el primer campionat davant el Sabadell amb un equip molt més jove. A tota Catalunya només hi ha 4 clubs i un d'ells és el club de l'Escala. La pròxima competició serà diumenge dia 26 de novembre en el campionat de Catalunya que es farà a Sabadell en la categoria infantil.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar