Publicitat
Publicitat

Crida a la mobilització de voluntaris per al Gran Recapte

Crida a la implicació de voluntaris al Gran Recapte d'Aliments. Es farà el primer cap de setmana de desembre. A l'Escala hi participaran set superfícies comercials però per a poder cobrir tots els punts de recollida. Es demanen sobretot aliments nutritius de llarga durada.

El primer cap de setmana de desembre, divendres 1 i dissabte 2, es celebrarà arreu de Catalunya un nou Gran Recapte d'Aliments, coordinat des del Banc dels Aliments. L'Escala hi participarà, amb recollida en almenys set supermercats. Per tal de poder arribar a cobrir tot l'horari previst i poder canalitzar les ajudes cal la implicació de molts voluntaris. I a hores d'ara, quan falten escassament quinze dies per a la recollida, encara n'hi ha molt pocs d'apuntats.

Des de Serveis Socials es coordina la recollida d'aliments en cinc superfícies comercials: Carrefour, Bon Preu, Bonàrea, Mercadona i Suma. Però també es fa recollida als supermercats Aldi i Lidl, sota coordinació de l'Església El Remanente. La feina dels voluntaris és ben senzilla i s'organitza per torns horaris.

Els interessats en participar com a voluntaris al Gran Recapte d'Aliments poden inscriure's directament al web del Gran Recapte o bé trucant a l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament.

Val a dir que tot el que es recull a l'Escala es canalitza a través del Servei Municipal de Distribució d'Aliments. Per a poder-ne gaudir, aquelles famílies en situació de necessitat poden gaudir-ne previ informe de l'àrea de Serveis Socials.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar