Publicitat
Publicitat

Divendres s'obren les inscripcions per apuntar-se a la segona edició del Mostra't Chef

Divendres s'obren les inscripcions per apuntar-se a la segona edició del Mostra't Chef, que se celebrarà el dissabte 23 de desembre a la tarda. Aquest segon any el certamen canvia el funcionament i només es faran plats freds. Hi ha un màxim de deu grups per categoria i cada un ha de tenir 3 membres.

Anunci 0s

Després de l'èxit de la primera edició del concurs de cuina per a joves Mostra't Chef, impulsat per l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de l'Escala emulant l'exitós programa de Televisió Espanyola Master Chef, enguany es tornarà a repetir l'experiència. Serà el dissabte 23 de desembre a dps quarts de sis de la tarda a la sala polivalent. Però s'han fet canvis en la dinàmica del concurs.

Les inscripcions per apuntar-s'hi s'obren aquest divendres 17 de novembre. El termini acaba el 15 de desembre. S'han establert dues categories i hi ha deu places per cada una. 

Al web de l'Ajuntament i als perfils de les xarxes socials es poden consultar les bases del concurs. La inscripció és gratuïta.© 2018 canal10.cat - Avís legal - Contactar