Publicitat
Publicitat

Entrevista mensual de l'alcalde Víctor Puga al programa Línia Directa

El grup Rosa dels Vents, actual propietari de l'hotel Neus Mar, obrirà parcialment l'establiment el 2018. A l'espera de tenir tot el complex fet, de moment s'adequaran la setantena d'habitacions que ja hi ha i aquesta part ja es podrà obrir al públic l'estiu vinent. Ahir ho va explicar l'alcalde Víctor Puga al programa Línia Directa. 

Al juny va transcendir que el grup Rosa dels Vents havia comprat les instal·lacions de l'Hotel Neus Mar. La intenció és reconvertir l'espai en un complex de 4 estrelles que comptarà amb 200 habitacions, piscina i pàrquing subterrani. El nou hotel s'inaugurarà al 2019 però, mentrestant, s'adequaran la setantena d'habitacions que ja hi ha per a poder obrir parcialment aquest 2018. Ho va explicar ahir l'alcalde Víctor Puga al programa mensual Línia directa de Canal 10 Empordà. La remodelació d'aquest hotel se suma a una sèrie de canvis impulsats des del consistori per a potenciar la creació de places hoteleres a l'Escala.

La compra i reforma del Neus Mar tindrà un cost aproximat de 30 milions d'euros i donarà feina a unes 120 persones. Al programa, l'alcalde també va parlar del dèficit de les urbanitzacions. En el cas que l'Ajuntament de l'Escala seguís el ritme inversor actual, el municipi trigaria uns deu anys a tenir totes les urbanitzacions en condicions. És a dir, que totes tinguin els carrers asfaltats i disposin dels serveis bàsics com són enllumenat i clavegueram. 

Sobre qüestions d'habitatge, Víctor Puga va avançar que en els propers mesos s'han de tancar els serrells per a poder construir un bloc de pisos a la Closa del Llop destinat a lloguer a preus assequibles i també per a lloguer social.

La construcció d'aquest edifici s'emmarcaria en la creació d'una nova oficina d'habitatge a l'Escala, que ja està inclosa al pressupost del 2018 i que comptarà amb personal propi. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar