Publicitat
Publicitat

Reconeixement municipal a Anabel Da Cruz

Reconeixement municipal a Anabel Da Cruz, campiona d'Espanya de Bodyfitness. Da Cruz ja perfila el seu proper objectiu ser campiona del món, el proper any. 

L'ajuntament de l'Escala ha reconegut a l'escalenca i vigent campiona d'Espanya de Bodyfitness, Anabel Da Cruz. L'atleta, va recollit una placa entregada per l'alcalde i el regidor d'esports durant la recepció oficial a l'ajuntament.

Anabel Da Cruz se suma així a la llista d'esportistes locals que tant a nivell individual o per equips estan aconseguint grans resultats i porten el nom de l'Escala arreu. Una mostra de la feina ben feta. 

L'atleta altempordanesa va quedar en primera posició en la modalitat bodyfitness sènior de noies de fins a 1,58 m. Da Cruz havia estat tercera en el Campionat d'Espanya de l'any passat i vencedora del Campionat de Múrcia, a l'agost. Ara però, els seus objectius són molt més grans. Per ell necessita una període llarg d'entrenament  i bastant de sacrifici, però res li pot treure la il·lusió a Anabel Da Cruz de ser campiona del món. 

A l'espera d'assolir aquesta fita, la jove escalenca s'agafa ara uns dies de descans per recuperar energia i obrir les portes a un any ple de novetats i grans reptes. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar