Victoria in extremis del CB L'Escala

El sènior masculí guanya a l'Arenys en l'últim sospir, la cistella de dos punts de Gerard Alonso va posar el definitiu 67 a 65.

El CB L'Escala va sumar una treballada victòria a casa davant l'Arenys, per un 67 a 65 al marcador. El sènior masculí guanyava en l'últim sospir, gràcies a la cistella de dos punts de Gerard Alonso. I això que els escalencs van entrar amb bon peu a la pista, tot i acabar el primer quart 14 - 19. De cares al segon quart els de l'Arenys apretaven de valent aconseguint un 29 - 36. Amb l'arribada del tercer quart  va passar de tot, els locals van arribar a perdre de 13 punts, el marcador 34 a 47. Quan faltaven 6 minuts, triple de Pau Esponellà i l'equip escalenc es posava per davant en el marcador 56 a 54. L'Arenys va tornar a posar-se per davant situant l'empat a 65. Quan només faltaven 20 segons per acabar i després d'un temps mort per preparar la jugada, Gerard Alonso va convertir-se en el jugador de la tarda. El dorsal 12 exhaureix el temps, entra i encistella de dos punt donat la victòria a l'equip i fent embogir a tot el públic.

Els escalencs ara són novens, però amb les idees molt clares per complir amb els seus objectius. Ara els homes de Clopés ja estan preparant l'amistós amb l'Europrobasket que serà aquest proper dimarts i on l'equip local no disposarà de dues figures claus com són Adrià Cantenys i Pau Esponellà.