Publicitat
Publicitat

L'Agrupació Artística Local de l'Escala assaja l'obra que estrenarà aquest any

L'Agrupació Artística Local de l'Escala intensifica els assajos de l'obra de teatre "Pels pèls", la comèdia que estrenaran aquesta tardor. Enguany, la data s'endarrereix un cap de setmana i el muntatge es representarà els dies 1, 2 i 3 de desembre a la sala d'actes del CER. Entre l'elenc, no falten les cares habituals per al públic escalenc.

D'aquell grup de teatre amateur a l'Escala, encapçalat per Jordi Piqué, que l'any 92 va preparar una obra per a recaptar diners per a la trobada gegantera, en va néixer l'Agrupació Artística Local. Des de llavors, periòdicament la formació estrena un muntatge que durant un cap de setmana es representa a la sala d'actes del CER. Els assajos comencen a mitjans del mes de setembre, cada nit, de deu a dotze, per a poder estrenar a finals del mes de novembre. Aquest any, però, la data s'endarrereix fins al primer cap de setmana de desembre.

L'Agrupació sempre escull comèdies. Donen joc, ja que normalment són corals, amb molts personatges, i fan passar una bona estona tant als actors com al públic. Aquest any, s'ha escollit l'obra "Pels pèls" i l'acció transcorre en una perruqueria. El director avisa que el públic hi tindrà un paper important.

En Jordi Piqué dirigeix la formació des dels inicis. I entre les cares que no falten mai, hi ha la Paquita Saballs, membre del grup des de fa més de 20 anys. I la Maria Negre, des d'en fa 10. A la Maria més d'un cop li ha tocat fer un paper protagonista.

De la llarga llista d'obres que han dut a l'escenari del CER, però, en recorden dues especialment.

Queda menys d'un mes perquè s'estreni l'obra, i l'Agrupació està intensificant els assajos per a tenir-ho tot a punt. Asseguren que "Pels pèls" fa riure i passar una bona estona. Així que ja us podeu reservar els dies 1, 2 i 3 de desembre a l'agenda. 

 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar