Publicitat
Publicitat

La convocatòria de vaga acaba amb una concentració a la plaça de l'Ajuntament

Desenes de persones es tornen a concentrar a la plaça de l'Ajuntament de l'Escala per reclamar l'alliberament dels presos polítics. La protesta va posar el punt i final a la jornada de vaga general.

Coincidint amb la convocatòria de vaga d'ahir dimecres, les entitats sobiranistes van anunciar concentracions davant dels ajuntaments. A l'Escala desenes de persones van respondre a la crida, per demanar l'alliberament dels presos polítics.

Aquest acte és un més dels que es van organitzant dia a dia per palesar el malestar de part de la població per culpa de la situació política actual. Dissabte, a les cinc de la tarda, s'ha convocat una gran manifestació a Barcelona sota el lema "Som República. Llibertat presos polítics". Des de l'Escala, ja s'han omplert tres autobusos per anar-hi. Hi ha temps per apuntar-s'hi fins divendres al vespre al CER.

Contínuament es produeixen nous fets i noves notícies en el procés català. És per això que l'ANC demana a tothom que estigui pendent de les xarxes socials, la via més ràpida i fàcil per comunicar noves protestes o mobilitzacions.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar