Publicitat
Publicitat

Es celebra la Tramuntrail 2017

La tramuntana ha estat la protagonista de la Tramuntrail, la segona de les proves de la  Lliga Trail Montgrí. L'escalenc Martí Baquer ha liderat la prova dels 21 quilòmetres en la major part de la prova. Finalment ha quedat segon després de ser superat per Zoel Codolà.

La tramuntana que bufava diumenge no es va voler perdre la cursa a que dona nom aquest vent empordanès i ho va posar difícil als corredors de la Tramuntrail 2017.La sortida i arribada estaven situades al Club Nàutic l'Escala.A les 9 en punt del matí es posaven en marxa els 68 corredors que participaven a la cursa dels 21 quilòmetres, els 103 que ho feien als 10 quilòmetres i els 44 que feien la caminada de 6 quilòmetres.La prova era dura per a tots, que amés de superar el vent,els corredors  van haver de lluitar amb desnivells importants, sobretot al tram d'ascens a la Torre de Montgó, on van caure dos dels participants, per sort sense fer-se lesions importants.El guanyador dels 21 quilòmetres va ser Zoel Codolà, d'Esports Maverick, que hi va invertir 1 hora 43 minuts i 31 segons.Un minut després arribarien l'escalenc  Martí Baquer i Rajiv Marroig.En dones s'imposava Alba Segura del Matxacuca amb dues hores, 17 minuts i 20 segons. El segon i tercer lloc eren per Esther Pujol i Sara Galvany.

Pel que fa als 10 quilòmetres, Diarga Gano i Anna Puigvert eren els guanyadors.El Club d'atletisme l'Escala-Empúries Flama 91, que organitza la curs, s'ha mostrat molt satisfet pel resultat i sobretoto per les bones sensacions que els hi han traslladat els corredors.Entre els corredors hi havia la regidora de turisme de l'Escala Marta Rodeja, que ha fet els 10 quilòmetres.La Tramuntrail ha estat  la segona entrega de la liga Trail Montgrí, que s'iniciava amb la Marxa dels lluerts de Viladamat i que es tancarà el 17 de desembre amb La Vall que es correrà a Bellcaire.