Publicitat
Publicitat

L'Escala es torna a concentrar per demanar la llibertat dels presos polítics

Divendres a la tarda, l'Escala es va tornar a concentrar per demanar la llibertat dels presos polítics. Durant un quart d'hora, desenes de persones es van manifestar a la plaça de l'Ajuntament per fer una gran cassolada de protesta. Des de l'ANC de l'Escala s'ha organitzat un autobús per anar a la manifestació del dissabte 11 de novembre a Barcelona. Les inscripcions són al CER.

L'empresonament del govern de Puigdemont, juntament amb el dels Jordis, i l'aplicació de l'article 155 ha portat a l'ANC i altres entitats sobiranistes a convocar concentracions durant el cap de setmana. Divendres a la tarda, a les set, la plaça de l'ajuntament de l'Escala va ser un cop més l'escenari d'una concentració en protesta per la situació política. En aquest cas, a diferència del dijous al vespre, l'acte incloïa cassolada. Desenes de persones van fer sonar cassoles, claus, tot el que van trobar a mà per a fer soroll, durant pràcticament un quart d'hora. També hi havia nens petits, que van participar tocant el tambor. Alguns dels assistents van decidir continuar la cassolada fent una cercavila pels carrers del nucli antic. Com ja és habitual, l'acte va comptar amb el parlament d'un portaveu de l'ANC i la lectura d'un manifest. 

Es va aprofitar per animar tothom a anar a Barcelona a la manifestació del dia 11 de novembre a les 5 de la tarda, que tindrà per lema "Llibertat presos polítics. Som república". Des de l'Escala s'estan organitzant autobusos. Sortiran de l'Escala a dos quarts de dues i de Barcelona a les vuit del vespre. El viatge té un cost de deu euros. Les inscripcions són de dimarts a divendres al CER, de set a vuit del vespre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar