Publicitat
Publicitat

Nova estructura de la biblioteca de l'Escola Empúries

A principis d'aquest curs es van fer diversos canvis pel que fa als espais de l'Escola Empúries. Un dels que ha donat més bon resultat és el trasllat de la biblioteca a la segona planta. Amés d'una aula molt àmplia s'aprofita el passadís com un espai que convida a la lectura.

L'Escola Empúries fa un bon balanç de la nova estructuració de la biblioteca del centre,que aquest curs  s'ha traslladat del primer pis al segon de l'edifici antic.La nova biblioteca ocupa una gran aula i també part de l'ampli passadís.L'aula està dividida en dos espais, a una banda  banda hi ha el que seria pròpiament biblioteca i a l'altra l'espai que s'ha batejat com d'imaginació, on entre d'altres hi ha un terra tou i un sofà adaptat per nens.Al passadís hi trobem un relaxant espai de lectura.Els canvis al projecte educatiu del centre són el motiu pel qual s'ha traslladat la biblioteca.

Amb aquest canvi i la nova disposició d'espais s'aconsegueixen els objectius que es busquen a una biblioteca, els que es coneix com els tres tamborets lectors.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar