Publicitat
Publicitat

Castanyada a la Llar del Jubilat

Els jubilats de l'Escala celebren la castanyada amb una festa que va omplir la sala polivalent. Entrepà, castanyes i panellets ben regats amb aigua, vi i garnatxa van engrescar una parròquia que va arrodonir la tarda amb un ball que s'allargaria fins entrat el vespre.

La sala polivalent de la Llar del Jubilat s'ha vestit un any més de gala per a la celebració de la castanyada el dia de Tots Sants. Més de 150 assistents omplien l'aforament de la sala polivalent participant d'un berenar popular en què se'ls oferia un entrepà, una bossa de castanyes i un plat de panellets. Tot plegat, arrodonit amb ball.

El president de la Llar del Jubilat Jardí del Pedró, Ramon Ministral, se'n mostrava molt satisfet i amb ganes de repetir-ho l'any vinent.

A la llar del jubilat no paren de programar activitats. Tant és així, que avui mateix ja hi ha una altre acte. En aquest cas, una xerrada divulgativa sobre la diabetis. Es farà a les cinc, a la mateixa sala polivalent i anirà a càrrec de la farmacèutica Anna Solés.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar